Paramos sutartis galioja nuo šio sezono „Betsafe–LKL“ atkrintamųjų varžybų iki kito sezono pabaigos. Bendrovė ne tik suteiks JEEP automobilius žaidėjams, tačiau parems klubą ir finansiškai.

„Galimybė lydėti Vilniaus „Ryto“ komandą į būsimas pergales – didelė garbė mums ir mūsų atstovaujamam JEEP prekės ženklui. Esu tikras, kad iššūkių keliuose nepaisantys padidinto pravažumo JEEP automobiliai puikiai išpildys komandos narių poreikius, o kartu užtikrins ir didžiausią kelionių komfortą“, – teigia „Autobrava“ vadovas Laurynas Žukauskas.

L. Žukauskas taip pat atskleidžia, kad „Ryto” krepšininkams skirti automobiliai bus ir toliau žymimi „City Bee” prekės ženklu, Vilniuje jau spėjusiu tapti mobilių ir patogių miesto kelionių sinonimu.
Vilniaus „Ryto” klubo direktorius Julius Sarapinas sako besidžiaugiantis galimybe pasveikinti JEEP atstovus, papildžiusius „Ryto” šeimos gretas.

„Labai džiaugiuosi, kad toks visame pasaulyje žinomas ir stiprus prekės ženklas nuo šio sezono „Betsafe–LKL” atkrintamųjų pradžios lydės mus kelyje į pergales. Tikiuosi, kad tai tik ilgalaikės, abiems pusėms labai naudingos ir įsimintinos draugystės pradžia“, – teigia J. Sarapinas.

Auksinio rėmėjo pozicija yra aukščiausias paramos statusas Vilniaus „Ryto” krepšinio klube. Be „Autobravos“ auksinis klubo rėmėjas yra „Švyturys”.

„Autobrava“ yra oficiali tiesioginė „Fiat Chrysler Automobiles“ (FCA) koncerno gaminamų JEEP automobilių importuotoja Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje.

Išankstinė prekyba kito sezono narystėmis

Trečiadienį „Betsafe–LKL” ketvirtfinalio etape startuojantis Vilniaus „Rytas“ kartu pradeda ir prekybą 2019-2020 m. sezono narystėmis. Pirmieji įsigyti jas galės sirgaliai, turintys šio sezono klubo narystę. Jie išskirtinėmis teisėmis padaryti tai galės iki gegužės 21 d. (imtinai). Nuo gegužės 22 d. 11 val. įsigyti narystes galės visi norintys.

Trečiadienį „Betsafe–LKL” ketvirtfinalio etape startuojantis Vilniaus „Rytas“ kartu pradeda ir prekybą 2019-2020 m. sezono narystėmis.

Pirmieji įsigyti jas galės sirgaliai, turintys šio sezono klubo narystę. Jie išskirtinėmis teisėmis padaryti tai galės iki gegužės 21 d. (imtinai). Nuo gegužės 22 d. 11 val. įsigyti narystes galės visi norintys.


Klubas narystėms į visas sezono rungtynes, vykstančias tiek „Ryto“, tiek „Siemens“ arenose skiria 3000 vietų. Papildomų vietų bus skirta ir tik „Siemens“ arenoje vykstančioms rungtynėms - Europos taurės mačams bei „Betsafe–LKL“ akistatoms su Kauno „Žalgiriu“.

Šio sezono narysčių savininkams klubas suteikia ne tik pirmumo teisę išsirinkti vietas, bet ir siūlo ypatingas kainas – jiems narystės kainuos pigiau nei atviros prekybos metu. Kainos prasidės nuo 49 eurų. Tiesa, kainos gali automatiškai keistis priklausomai nuo paklausos. Kaip ir pernai, taip ir šiais metais, sirgaliai galės įsigyti narystes ir BMW klube.

„Mums yra labai svarbu ir toliau auginti „Ryto“ šeimą, norime, kad visi sirgaliai jaustųsi bendruomenės, pergalių dalimi. Karaliaus Mindaugo taurės finalas parodė, kaip stipriai mūsų klubo sirgaliai ir miestas yra išsiilgę pergalių, o taip pat – koks svarbus sirgalių palaikymas yra mūsų žaidėjams. Todėl ir norime ilgamečiams sirgaliams atsidėkoti pasiūlydami jiems ypatingas narysčių sąlygas, - sako Vilniaus „Ryto“ rinkodaros vadovė Loreta Stakauskaitė.

Klubo narystė jos savininkams suteiks galimybę ne tik patekti į varžybas, tačiau ir į specialius komandos renginius, susitikimus su žaidėjais. Be to, pasinaudoję jomis sirgaliai klubo atributiką, bilietus į rungtynes galės įsigyti už ypatingą kainą.

Vilniaus „Ryto“ narystes platina bendrovė „Tiketa”. Su viena besibaigiančio sezono naryste sirgaliai gali įsigyti neribotą kiekį naujojo sezono narysčių.

2018-2019 m. sezone Vilniaus „Ryto” sezono narystes įsigijo 3000 žmonių.

Šiame sezone Vilniaus „Rytas” iškovojo Karaliaus Mindaugo taurę, o Europos taurės varžybose pateko tarp 8 pajėgiausių Europos Taurės turnyro komandų.

Prasidedančiame „Betsafe–LKL” atkrintamųjų varžybų pirmame rate vilniečiai iki dviejų pergalių žais su Utenos „Juventus” komanda.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (57)