Šį sezoną Vilniaus „Ryto“ komandoje pradėjęs, tačiau dėl aikštingo charakterio vietą Dainiaus Adomaičio vadovaujamame kolektyve praradęs D. Suttonas ne iš gražiosios pusės pasižymėjo ir Ispanijoje.

Baigiantis rungtynėms, kurias amerikieičio atstovaujama „San Pablo“ komanda svečiuose pralaimėjo 81:89 (14:23, 25:16, 69:69, 16:21), amerikietis pratrūko.

Likus žaisti mažiau nei 8 sek. galingai sudėtas puolėjas susikibo su Carlosu Alocenu, o pribėgus kitiems abiejų komandų žaidėjams, jis bandė kumščiu trenkti ir dar vienam varžovui.

Nuraminti D. Suttoną pamėgino Stanas Okoye, tačiau apkabinti puolėją bandęs krepšininkas taip pat buvo parblokštas ant žemės, o agresorius toliau taikėsi „Tenyconta“ žaidėjus.

D. Suttonas buvo diskvalifikuotas. Neabejotina, kad krepšininko laukia rimtesnės sankcijos, sezonas Burgoso komandoje jam greičiausiai jau yra baigtas.



Pažymėtina, kad iki incidento D. Suttonas ant parketo praleido 26 min., per kurias pelnė 10 taškų ir atkovojo 6 kamuolius.

Varžovų gretose išsiskyręs R. Seibutis per 26 min. pelnė 18 taškų (dvitaškiai 2/3, tritaškiai 1/1, baudos 11/11), atkovojo 2 kamuolius, atliko 2 rezultatyvius perdavimus, po 2 kartus suklydo ir prasižengė.

„Tecnyconta“ (17 pergalių/14 pralaimėjimų) turnyro lentelėje užima šeštąją vietą ir rimtai taikosi į atkrintamąsias varžybas, o „San Pablo“ (13/18) yra 11-oje pozicijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)