Trečiame kėlinyje gavęs dvi technines pražangas iš salės buvo išvarytas „Neptūno“ treneris Kazys Maksvytis, pastaruoju metu siejamas su jį prisivilioti bandančiu Permės „Parmos“ (Rusija) klubu.

Tomui Rinkevičiui laikinai perėmus komandos vairą, „Neptūnas“ vienu metu buvo praradęs iniciatyvą, kai kevirtajam kėliniui įpusėjus leido šeimininkams išsiveržti į priekį (61:63). Visgi tuomet „Neptūną“ į priekį timptelėjo Lorenzo Williamsas, vėl leidęs susigrąžinti pranašumą ir iškovoti jau 7-ąją pergalę paeiliui.

Pažymėtina, kad per keletą paskutinių minučių dvi technines pražangas užsidirbo ir iš aikštės taip pat buvo išprašytas ir „Skycop“ veteranas Darjušas Lavrinovičius.

Nugalėję Prienuose, „Neptūno“ krepšininkai dar labiau pagerino savo galimybes galutinėje turnyro lentelėje užimti 2-ąją vietą, kurioje jau yra dabar.

Galima sakyti, kad šis mačas buvo savotiška ketvirtfinalio repeticija. Šiuo metu „Skycop“ krepšininkai turnyro lentelėje yra 7-i.

Tiesa, dėl galutinių savo vietų visiškai dar nėra garantuoti nei Klaipėdos, nei Prienų krepšininkai.

Rezultatyviausias tarp nugalėtojų rungtynėse Prienuose buvo Tomas Delininkaitis, pelnęs 16 taškų. Po 10 taškų pridėjo Laimonas Kisielius ir Lorenzo Williamsas, 8 – Deividas Gailius.

Pralaimėjusiems 20 taškų pelnė Žygimantas Janavičius, pataikęs 6 iš 9 dvitaškių ir 1 iš 6 tritaškių metimų.

16 taškų pridėjo D. Lavrinovičius, 9 – Arnas Labuckas, 7 – Gintaras Leonavičius.

Kovą dėl atšokusių kamuolių „Neptūnas“ šiose rungtynėse laimėjo 39-27.

Abiems komandoms reguliariajame sezone liko sužaisti po dvejas rungtynes.

LKL turnyro lentelė
(vieta, komanda, pergalės, pralaimėjimai)

1.ŽALGIRIS284
2.NEPTŪNAS277
3.RYTAS259
4.LIETKABELIS2212
5.PIENO ŽVAIGŽDĖS1619
6.JUVENTUS1421
7.SKYCOP1321
8.DZŪKIJA1222
9.NEVĖŽIS728
10. ŠIAULIAI728



Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)