25 taškus sumetęs (9/12 dvitaškiai, 7/9 baudos), 7 kamuolius sugriebęs ir net 35 naudingumo balus surinkęs B. Daviesas Eurolygos ketvirtfinalio ketvirtojo turo MVP prizą užleido tik Maskvos CSKA puolimo lyderiui Nando De Colo (27 tšk., 35 naud balai), nes skirtingai nei prancūzas, „Žalgirio“ centras savo komandos į pergalę neatvedė – žalgiriečiai namuose 82:99 krito nuo Stambulo „Fenerbahče“ klubo, pralaimėjo seriją 1:3 ir baigė savo europinį sezoną.

B. Daviesas per dvejus metus Kaune efektingiau nei šiame ture yra pasirodęs tik sykį, kai metų pradžioje sukaupė net 39 naudingumo balus prieš Maskvos srities „Chimkį“ – 23 taškai ir 13 atk. kam.

Į simbolinį naudingiausių turo žaidėjų penketą taip pat pateko ir „Žalgirį“ skriaudęs „Fenerbahče“ snaiperis Ali Muhammedas su 32 naud. balais (25 taškai), Vitorijos „Baskonia“ bokštas Vincentas Poirier (31 naud. bal.) bei Stambulo „Anadlu Efes“ Shane'as Larkinas (29 naud. bal).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (55)