Nors prieš dvi dienas varžovus jų pačių žiūrovų akivaizdoje negailestingai sutriuškinęs Turkijos klubas dvikovos pradžioje vėl turėjo iniciatyvą, o jo lyderis Shane'as Larkinas ir toliau buvo sunkiai sulaikomas, šįkart „Barcelona“ pasiduoti nė negalvojo.

Svetislavo Pešičiaus auklėtiniai spurtavo trečiame ketvirtyje ir įgijo 13 taškų pranašumą, kurį išsaugojo iki finalinės sirenos.

Tylūs šįkart liko abiejose stovyklose įsikūrę buvę žalgiriečiai. Nugalėtojams Kevinas Pangosas pelnė 6 taškus ir atliko 4 rezultatyvius perdavimus, svečių gretose Vasilije Micičius surinko 4 taškus ir tiek pat rezultatyvių perdavimų bei atkovotų kamuolių, Jamesas Andersonas nepasižymėjo, o Brockas Motumas nežaidė.

Lemiama dvikova vyks gegužės 1 d. Stambule.

Prieš tai turkai laimėjo pirmą (75:68) ir trečią (102:68) ketvirtfinalio susitikimus, katalonai išplėšė pergalę antrajame (74:72).

Reguliariajame sezone „Anadolu Efes“ užėmė ketvirtą poziciją (20/10), „Barcelona“ liko penkta (18/12).

Pusfinalyje Vitorijoje poros nugalėtojai susitiks su Kauno „Žalgirį“ 3-1 eliminavusia Stambulo „Fenerbahče“.


„Barcelona“: Kyle'as Kuricas 19, Ante Tomičius 13, Chrisas Singletonas ir Kevinas Seraphinas – po 12.

„Anadolu Efes“: Shane'as Larkinas 20 (12/14 baud.), Krunoslavas Simonas 17, Adrienas Moermanas 11, Rodrigue Beaubois 10.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)