37 minutes snaudęs Klaipėdos „Neptūnas“ atgijo besibaigiant mačui, išplėšė pergalę ir sugrįžo į antrą „Betsafe–LKL“ čempionato vietą.

„Neptūnas“ po spurto lemiamu rungtynių metu 70:68 (20:23, 13:13, 16:16, 21:16) pranoko Alytaus „Dzūkiją“ ir turnyro lentelėje aplenkė Vilniaus „Rytą“.

„Neptūnas“ atsiliko didžiąją dalį rungtynių, o likus trims minutėms „Dzūkija“ pirmavo 63:59.

Paulius Danisevičius tuomet pataikė tritaškį, Jerai Grantas įdėjo į krepšį ir blokavo varžovo metimą, o spurtą dvitaškiu baigęs Osvaldas Olisevičius leido „Neptūnui“ atitrūkti 66:63 – tai buvo didžiausia „Neptūno“ rungtynių persvara.

Komandos paskutinę minutę keitėsi baudų metimais ir Elijah Brownas likus 11 sek. priartino „Dzūkiją“ iki minimumo – 66:67.

Tomas Delininkaitis likus 2 sekundėms pataikė tik pirmą baudą, o E. Browno metimas iš savo aikštės pusės buvo netikslus.

Neptūnas“: Deividas Gailius 15 (5/12 metimų), Tomas Delininkaitis 13, Jerai Grantas 10.

Dzūkija“: Elijah Brownas 15, Paulius Petrilevičius 14 (11 atk. kam.).

„Neptūnas“ laimėjo 23-ąjį kartą ir aplenkė tiek pat pergalių turintį, tačiau vieneriomis rungtynėmis daugiau žaidusį „Rytą“.

„Dzūkija“ liko aštuntoje čempionato pozicijoje ir vis dar viena pergale atsilieka nuo Prienų „Skycop“, bet šie dar žaidę rungtynėmis mažiau.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)