„Galėjome gintis visa jėga, agresyviai, bet nenorėjome traumuoti. Esame Lietuvos patriotai, stengėmės, kad viskas baigtųsi laimingai“, – spaudos konferencijoje šypsojosi D. Dimavičius.

Surimtėjęs LKL autsaiderių treneris pripažino ekipų lygių skirtumą.

„Ką čia komentuosi – varžovų komanda stipresnė, didesnio kalibro. Laikėmės, kiek išėjo, bet neatsilaikėme. Prieš tokios klasės žaidėjus gali daryti ką nori, bet jie vis tiek anksčiau ar vėliau ras būdų pelnyti taškus“, – sakė specialistas.

Kitą savaitę „Žalgiris“ pradės Eurolygos ketvirtfinalio seriją su Stambulo „Fenerbahče“, dėl kurios buvo skubiai pakeistas LKL tvarkaraštis, kauniečių rungtynes su Klaipėdos „Neptūnu“ iš ateinančio savaitgalio perkeliant į gegužę.

„Tai – normalu. Manau, kad lyga ir visos LKL komandos turi padėti Europos turnyruose žaidžiantiems klubams“, – komentavo šalies čempionų strategas Šarūnas Jasikevičius.

Kalbėdamas apie pergalę Kėdainiuose, jis pažymėjo, jog pajėgiausia sudėtimi žaidęs „Žalgiris“ puolė geriau nei gynėsi.

„Kontroliavome rungtynes nuo pat pradžių, puolime žaidėme labai gerai. Tik kažkiek nemalonu dėl gynybos, sužaidėme prastai. Gal per daug buvome atsipalaidavę, padarėme daug klaidų. Iš kitos pusės, idealiai visą laiką nebus“, – pažymėjo Š. Jasikevičius, kuris trečiadienį stengėsi tolygiai paskirstyti žaidimo laiką auklėtiniams: nė vienas aikštėje nepraleido daugiau nei 21 min.

Tai buvo antras mačas iš eilės, kai kauniečiai pelno daugiau nei šimtą taškų – prieš kelias dienas į „Šiaulių“ krepšį jie įmetė 109 taškus.

Šeštą pergalę paeiliui LKL iškovojęs „Žalgiris“ (26/3) tvirtai pirmauja turnyro lentelėje, vienuoliktą nesėkmę iš eilės patyręs „Nevėžis“ (4/25) lieka paskutinis dešimtas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)