Tikrinant informaciją internetinėje erdvėje, viename socialiniame tinkle pastebėti skelbimai, kuriuose siūloma įsigyti bilietus į Eurolygos ketvirtfinalio rungtynes. Nustatyta, kad 23 metų mergina, įsigijusi apie 30 bilietų, juos perpardavinėjo už 60-70 eurų, kuomet jų reali vertė yra mažesnė.

Merginai, pripažinusiai, jog ketino taip pasipelnyti, surašytas administracinio nusižengimo protokolas už neteisėtą vertimąsi komercine, ūkine, finansine ar profesine veikla. Pagal administracinių nusižengimų kodekso 127 str. 1 d. numatoma bauda nuo 390 iki 1 100 eurų.

Šią savaitę prasidėjusi bilietų prekyba į Eurolygos ketvirtfinalio serijos rungtynes „Žalgirio“ arenoje sukėlė didelį ažiotažą. Nors klubas teigia, kad vienas pirkėjas vidutiniškai įsigijo po 2,2 bilieto, viešojoje erdvėje pasirodė nelegalių skelbimų, siūlant įsigyti bilietus į balandžio 23 d. rungtynes.

„Žalgirio“ klubas primena, kad įsigydami bilietą iš perpardavinėtojų, sirgaliai ne tik užsiima nelegalia veikla, bet ir rizikuoja būti apgauti. Mat tikrą bilietą galima padauginti ir parduoti ne vieną kartą, o tokias neveikiančias kopijas turintys aistruoliai rizikuoja susigadinti vakaro planus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (70)