Pajėgiausia sudėtimi rungtyniavę šalies čempionai pagirtinai pataikė iš visų distancijų (69 proc. dvitaškių ir 46 proc. tritaškių) bei atliko net 24 rezultatyvius perdavimus.

Treneris Šarūnas Jasikevičius stengėsi tolygiai paskirstyti žaidimo laiko savo auklėtiniams: nė vienas aikštėje nepraleido daugiau nei 21 min.

Tai buvo antras mačas paeiliui, kai kauniečiai pelno daugiau nei šimtą taškų – prieš kelias dienas į „Šiaulių“ krepšį jie įmetė 109 taškus.

Žalgiriečiams tai buvo paskutinis apšilimas prieš kitą savaitę prasidėsiančią Eurolygos ketvirtfinalio seriją su Stambulo „Fenerbahče“ (Turkija).

Šeštą pergalę paeiliui LKL iškovojęs „Žalgiris“ (26/3) tvirtai pirmauja turnyro lentelėje, vienuoliktą nesėkmę iš eilės patyręs „Nevėžis“ (4/25) lieka paskutinis dešimtas.

Tarpusavio akistatose žalgiriečiai šiame sezone šventė visas keturias pergales.

„Nevėžis“: Gabrielius Maldūnas 19, Regimantas Miniotas 15 (8 atk. kam.), Zaidas Hearstas 13, Adonte Parkeris 8.

„Žalgiris“: Edgaras Ulanovas ir Antanas Kavaliauskas (4 rez. perd.) – po 17, Nate'as Woltersas 12, Thomasas Walkupas 11, Brandonas Daviesas 9, Marius Grigonis ir Deonas Thompsonas – po 8.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)