Kaip praneša „Eurohoops“, A. Randolphas ispanų ACB lygos rungtynių su Tenerifės „Iberostar“ trečiame kėlinyje patyrė traumą.

Slovėnijos pilietybę turinčiam puolėjui išniro petys, panašiai jis buvo susižeidęs ir praėjusį sezoną. Tuomet dėl šios traumos jis negalėjo padėti „Los Blancos“ ketveriose rungtynėse, kiek šįkart krepšininkas bus traumuotų žaidėjų sąraše, nepranešama.

„Žalgiris“ žais su „Real“ ketvirtadienį 22 val. Lietuvos laiku.

Šiuo metu Eurolygos čempionų titulą ginanti Madrido komanda rikiuojasi trečioje turnyro lentelės vietoje su 22 pergalėmis ir 7 pralaimėjimais ir ten liks bet kuriuo atveju. Anksčiau vietą atkrintamosiose varžybose užsitikrinę Pablo Laso auklėtiniai jau laukia savo varžovų ketvirtfinalyje.

A. Randolphas tikrai nežais būsimoje dvikovoje su „Žalgiriu“ ir veikiausiai praleis atkrintamųjų varžybų pradžią.

„Real“ legionierius vidutiniškai per rungtynes Eurolygoje pelno 12,8 taško ir atkovoja 4,4 kamuolio. Jis yra rezultatyviausias Madrido komandos krepšininkas turnyre.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)