Turkas pelnė 35 taškus, atkovojo 11 kamuolių ir surinko 41 naudingumo balą. Tai jam – ir rezultatyviausias, ir naudingiausias karjeros mačas „Betsafe–LKL“. 41 naudingumo balas taip pat yra pakartotas geriausias šio sezono lygos pasiekimas.

Tuo metu 110 taškų, kuriuos pelnė „Dzūkija“, irgi yra pakartotas lygos sezono rezultatyvumo rekordas.

„Dzūkija“ buvo priekyje didžiąją mačo dalį – tik antrajame ketvirtyje šeimininkai minimaliai buvo persvėrę rezultatą – 33:32. Nuo to laiko svečiai ėmė iniciatyvą į savo rankas, penkis taškus iš eilės pelnė K. Kanteris ir prieš trečią kėlinį dzūkai pirmavo 54:48.

K. Kanteris tęsė puikų pasirodymą ir vedė į priekį savo komandą, kuri įgavo jau solidžią persvarą – 77:60. Užtikrintą puolimą demonstravusi „Dzūkija“ perkopė 100 taškų ribą ir ėmė triuškinti varžovus.

Iki mačo pabaigos likus mažiau nei 3 minutėms Artūras Jomantas paliko aikštę susižeidęs akį.

„Dzūkija“: Keremas Kanteris 35, Dominykas Domarkas 18, Paulius Petrilevičius 14, Elijah Brownas 13, Mindaugas Sušinskas 11.

„Šiauliai“: Arminas Urbutis 23, Antanas Udras ir Sethas Allenas – po 18, Evaldas Šaulys 16.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)