2013-2015 metais NBA pirmenybėse rungtyniavęs B. Daviesas duodamas interviu tinklalapiui „Eurohoops“ pripažino, kad stipriausia pasaulio krepšinio lyga visada išlieka jo mintyse.

27-erių krepšininkas tiki, kad kelią atgal į gimtinę jam nuties sėkmingas žaidimas Kauno klube.

„Dabar noriu rodyti vis geresnį žaidimą, atiduoti komandai viską, ką galiu. Noriu būti vienu geriausių Europoje, o tuomet galėčiau persikelti ir į NBA. Grįžti ten visada išlieka mano tikslu“, – sakė B. Daviesas.

Interviu pabaigoje amerikiečio buvo paprašyta paprognozuoti, kurios komandos šį sezoną žais Eurolygos finalo ketverte. Žalgirietis prabilo apie savo komandos galimybes.

„Mes esame kovoje, nepasiduodame. Nenurašau mūsų šansų. Žinoma, kai kurie dalykai turi susiklostyti mums palankiai, bet mes jau įrodėme, kad tai yra įmanoma.

Praėjusiais metais visi mus nurašė, tačiau mes patekome į finalo ketvertą. Anksčiau laiko negalima nurašyti nieko“, – kalbėjo B. Daviesas.

Lemiamą paskutinį susitikimą Eurolygos reguliariajame sezone „Žalgiris“ kitą savaitę žais išvykoje su Madrido „Real“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)