Po mačo „Ryto“ strategas Dainius Adomaitis sulaukė klausimų apie ekipos naujoką Dereką Needhamą, kuris debiutiniame mače per 28 min. pelnė 15 taškų ir buvo trečias ekipoje pagal rezultatyvumą, be to, perėmė 4 kamuolius, atliko 2 rezultatyvius perdavimus bei atkovojo 2 kamuolius.

Anot stratego, lyginant su jo žaidimu „Šiaulių“ klube prieš penkerius metus, dabar žaidėjas labiau patyręs, solidus ir geras kmandos draugas.

„Ieškojome įžaidėjo, kuris galėtų duoti mums impulsą nuo gynybos, tokį krepšininką ir atradome, jis toks ir yra.

Antras dalykas, tai žaidėjas, kuris neturės problemų su žaidimo organizacija esant didesniam spaudimui. Be to, tai krepšininkas, kuris pats gali ne tik kurti situacijas kitiems, bet ir pats pelnyti taškus“, – apie naujoką kalbėjo D. Adomaitis.

Strategas buvo paprašytas įvertinti ir 600-ąsias LKL rungtynes žaidusį 39-erių Mindaugą Lukauskį, pelniusį 10 taškų.

„Jis – kaip geras vynas. Nei vieno judesio nereikalingo, visada žaidžia protingai. Mindaugas gali būti pavyzdys visiems jauniems žaidėjams: kaip treniruotis, kokį gyvenimo būdą propaguoti ir panašiai. Apie jį turėtų garsiau kalbėti kaip apie pavyzdį jauniems žaidėjams.

Jam tik didžiausi sveikinimai, gražus skaičius“, – apie 1996 m. karjerą pradėjusį panevėžietį kalbėjo D. Adomaitis.

Virginijus Šeškus po mačo pernelyg neliūdėjo ir pripažino: komandai paskutinėmis minutėmis akivaizdžiai pritrūko jėgų.

„Reikėjo ir sėkmės, bet mes tikrai neblogai atstovėjome gynyboje, net keista. Tokios rungtynės, kurias pralaimėjęs nelabai pyksti“, – po mačo sakė „Skycop“ vyriausiasis treneris V. Šeškus.

LKL rikiuotė (vieta, komanda, pergalės, pralaimėjimai):

1.ŽALGIRIS223
2.RYTAS196
3.NEPTŪNAS196
4.LIETKABELIS1610
5.PIENO ŽVAIGŽDĖS1511
6.JUVENTUS1016
7.SKYCOP917
8.DZŪKIJA817
9.ŠIAULIAI520
10.NEVĖŽIS421


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)