Po šio laimėjimo Prienų komandą grįžo į septintąją lentelės vietą, iš kurios po vakarykštės savo pergalės juos išstūmusi buvo Alytaus „Dzūkija“.

Rungtynės buvo paženklintos ir nemaloniu incidentu, kai trečiojo kėlinio pabaigoje, kontakto su varžovo metu, kaktą prasiskėlė svečių įžaidėjas Martinas Junakovičius. Jis vėliau ant parketo nebegrįžo.

Į priekį nugalėtojus vedė 24 taškus pelnęs Martynas Gecevičius, kuris pataikė 3 tolimus metimus iš 6.

Vienas iš prieniškių pergalės faktorių buvo neblogas tritaškių pataikymas – 11/23 (47 proc.). Savo indėlį paliko ir prieš buvusią komandą rungtyniavęs „Skycop“ gynėjas Malcolmas Grantas, pataikęs keturis iš penkių mestų tolimų metimų ir iš viso surinkęs 18 taškų.

Ketvirtajame kėlinyje sužaidus dvi minutes rezultatas buvo lygus – 56:56. Tada savo komandą į priekį pora taiklių metimų patempė M. Grantas – 61:58. Tritaškį pridėjo ir M. Gecevičius, o „Skycop“ toliau pirmavo – 67:62. Tačiau savo atsaką turėjo ir svečiai, neleisdami varžovams pabėgti per toli – 68:65.

Laikas bėgo, pirmaujanti komanda nesikeitė – likus žaisti dvi minutes šeimininkai ir toliau turėjo iniciatyvą savo rankose – 72:68. Paskutinėmis minutėmis „Nevėžis“ bandė priartėti, gelbėtis pražangų taktika, tačiau ji nepasiteisino ir pergalė liko Prienuose.

„Skycop“: Martynas Gecevičius 24 (3/6 trit.), Malcolmas Grantas 18 (4/5 trit.), Darjušas Lavrinovičius 14, Vytenis Lipkevičius 8.

„Nevėžis“: Zaidas Hearstas 28, Martynas Varnas 13, Regimantas Miniotas ir Adonte Parkeris po 11.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)