Rezultatyviausiai nugalėtojų gretose rungtyniavęs M. Kupšas pelnė 14 taškų (5/7 dvit., 4/5 baud.) ir atkovojo 10 kamuolių. Rezultatą persvėrusį (73:72) pergalingą dvitaškį po Jamaro Wilsono perdavimo centras įmetė likus žaisti 11 sekundžių.

Likus žaisti 6 sekundes M. Kupšas dar ir sustabdė lemiamą Deivido Gailiaus prasiveržimą bloku, o J. Wilsono baudos metimas įtvirtino panevėžiečių pergalę, nutraukusią dviejų pralaimėjimų seriją.

Visų rungtynių metu komandos kovėsi taškas į tašką, o šią kovą antrajame kėlinyje trumpam buvo nutraukęs įsibrovėlis. Aikštelėje netikėtai pradėjo bėgioti mažametis vaikas, kurį į rankas paėmė ir tėvams atidavė teisėjas Andžejus Urbanovičius.

Abi komandos netaikliai atakavo iš toli: „Neptūnas“ įmetė 4 tritaškius iš 20 (20 proc. taikl.), o „Lietkabelis“ – 7 iš 28 (25 proc. taikl.).

Kazio Maksvyčio auklėtiniams tai buvo pirmoji nesėkmė po trijų pergalių iš eilės.

Po mėnesio pertraukos į aikštelę grįžęs Simas Jasaitis per 25 minutes prie pergalės pridėjo 9 taškus ir 7 atkovotus kamuolius.

Panevėžio klubas šį sezoną laimėjo abi komandų tarpusavio akistatas Klaipėdoje. Tiesa, „Neptūnas“ yra įveikęs „Lietkabelio“ krepšininkus Panevėžyje.

„Neptūnas“: Kyle'as Weaveris 15, Deividas Gailius 9, Jerai Grantas ir Paulius Dambrauskas po 8.

„Lietkabelis“: Mindaugas Kupšas 14 (10 atk. kam.), Simas Jasaitis, Paulius Valinskas, Saulius Kulvietis ir Jamaras Wilsonas po 9.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (58)