Lietuvos krepšinio legenda iškart po renginio pasidalino karštomis mintimis apie mūsų nacionalinei komandai tekusius varžovus.

„Įspūdingas renginys, kaip ir visa Kinija. Kalbant apie varžovus, teko viena stipriausių grupių.

Ir Kanada, ir Australija, ir Senegalas... Su visomis reikia kautis“, – kalbėjo A. Sabonis.

„Su australais jau ne kartą teko susidurti, jau gal kažkiek juos žinome.

Kanada turi kuo pasigirti, užaugo stiprių krepšininkų karta. Bet jei būsime visi sveiki, subursime pajėgiausią rinktinę, nieko neturime bijoti.

Jei anksčiau galėdavome sakyti, kad čempionatą pradedame lengvoje grupėje, tai čia jau pirmosios kovos – kaip finalas. Tad linkiu sėkmės“, – šypsojosi A. Sabonis.

Primename, kad burtų traukimo ceremonijoje Kobe Bryanto ranka lėmė, kad Lietuva pateko į H grupę.

Joje taip pat atsidūrė labai pajėgios Australijos bei Kanados rinktinės ir Senegalas. H grupės komandos kovos Donguano mieste.

Į kitą etapą pateks dvi stipriausios grupės rinktinės, o jame H grupės ekipos susitiks su G grupės stipriausiomis komandomis.

G grupėje varžysis Vokietija, Prancūzija, Dominikos Respublika ir Jordanija. Jei lietuviams pavyktų patekti į antrą etapą, jie rugsėjo 6-9 dienomis žaistų Nandžinge.

Pirmą kartą Kinijoje vyksiančiame pasaulio krepšinio čempionate, kuris prasidės rugpjūčio 31 dieną, varžysis 32 stipriausios planetos rinktinės, pirmenybės vyks aštuoniuose miestuose, o naujieji čempionai bus karūnuoti rugsėjo 15 dieną Pekine.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (91)