Eurohoops praneša, kad į Rimo Kurtinaičio treniruojamos ekipos gretas keliasi iki dabar Pirėjo „Olympiakos“ atstovavęs latvis Janis Timma.

Pranešama, kad Rusijos klubas išsinuomojo 26-erių metų 201 cm ūgio latvį, „Chimki“ žaisiantį iki šio sezono pabaigos.

Praėjusią vasarą į „Olympiakos“ iš Vitorijos „Baskonia“ klubo persikėlęs latvis sunkiai randa vietą Davido Blatto schemose.

Eurolygoje šį sezoną krepšininkas vidutiniškai žaidė tik po 11 min., pelnė po 3,4 taško ir atkovojo po 0,9 atšokusio kamuolio.

Krepšininkas nebegalės atstovauti „Chimki“ komandai Eurolygoje ir R. Kurtinaičiui talkins tik VTB Vieningosios lygos pirmenybėse.

Eurolygoje „Chimki“ jau beveik prarado šansus patekti į geriausių aštuonetą, todėl pagrindinį dėmesį dabar skirs VTB lygai, kurioje taip pat galima iškovoti kelialapį į prestižinį Senojo žemyno turnyrą.

Šiuo metu VTB turnyre „Chimki“ su 13 pergalių ir 5 pralaimėjimais turnyro lentelėje užima 4-ąją vietą. Eurolygoje su 9 pergalėmis ir 16 pralaimėjimų „Chimki“ užima 13-ąją vietą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)