„Baskonia“ (15-6) po pergalės prieš Kauno „Žalgirį“ Eurolygoje laimėjo ir Ispanijos čempionate bei mačo pabaigoje leido trumpai pasireikšti T. Sedekerskiui.

Baskai namuose 112:95 nugalėjo Malagos „Unicaja“ (13-8) krepšininkus, o T. Sedekerskis per 2 minutes spėjo atkovoti kamuolį.

Paskutinį kartą oficialiose rungtynėse 21-erių puolėjas buvo pasirodęs praėjusių metų balandį, kai nuomos pagrindais žaidė Kėdainių „Nevėžyje“.

„Baskonia“ klubą į pergalę vedė po 18 taškų įmetę Shavonas Shieldsas, Vincentas Poirier ir Johannesas Voigtmannas.

Kitose sekmadienio rungtynėse skaudžią nesėkmę patyrė artėjančią savaitę į Lietuvą atvyksianti Las Palmo „Gran Canaria“ (6-15).

Ties iškritimo iš ACB lygos riba balansuojantis Las Palmo klubas 87:89 nusileido Burgoso „San Pablo“ (9-12) ekipai ir patyrė ketvirtąją nesėkmę iš eilės.

Penkių pralaimėjimų seriją ir Eurolygoje išgyvenanti „Gran Canaria“ Ispanijos čempionate nukrito į šešioliktąją vietą.

Ketvirtadienį išvykoje su „Žalgiriu“ kovosiantis klubas yra vos laipteliu aukščiau pozicijos, kurią užėmusi ekipa iškris į antrąjį šalies krepšinio divizioną.

„San Pablo“ komandą į pergalę vedė buvęs Vilniaus „Ryto“ legionierius Dominique'as Suttonas, įmetęs 19 taškų. Pralaimėtojams 17 taškų surinko Marcusas Erikssonas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)