R. Seibutis buvo vienas rezultatyviausių, o jo atstovaujama Saragosos „Tecnyconta“ (11-10) namuose per pratęsimą 102:93 nugalėjo Tenerifės „Iberostar“ (12-9).

Lietuvis per 29 minutes pelnė 16 taškų (4/10 dvit., 1/2 trit., 5/7 baud.), atliko 5 rezultatyvius perdavimus, atkovojo kamuolį ir surinko 13 naudingumo balų.

Rezultatyviau nugalėtojų gretose žaidė tik 18 taškų pelnęs Carlosas Alocenas.

R. Seibutis ketvirtojo kėlinio pabaigoje išprovokavo varžovo pražangą ir baudų metimais galėjo išplėšti pergalę, tačiau tokiu šansu nepasinaudojo.

Gynėjas pataikė vieną baudos metimą iš dviejų ir taip nulėmė pratęsimą. Jis dar metė dvitaškį, tačiau šis taip pat skriejo pro šalį.

Kitose rungtynėse vos išsikapstė „Ryto“ varžovė Europos taurės ketvirtfinalyje Valensijos „Basket“ (13-8) ekipa, kuri 67:66 palaužė San Sebastiano „Gipuzkoa“ (4-17).

Antradienį vilniečius namuose priimsianti Valensijos komanda ketvirtojo kėlinio metu lygos autsaiderius buvo paleidusi į priekį net 52:62, bet sugebėjo atsitiesti.

Rungtynes „Basket“ ekipa baigė laimėdama atkarpą 15:4. Rezultatą ji persvėrė tik likus žaisti 27 sekundes, kai pergalingą dvitaškį įmetė Fernando San Emeterio.

Nugalėtojų gretose rezultatyviausiai žaidė 13 taškų įmetęs Mike'as Tobey. 12 pridėjo Louisas Labeyrie.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)