FIBA pirmiausia siūlo komandinį bilietų paketą. Tai yra viena iš keturių prekybos bilietais kategorijų ir pirmoji, pasirodžiusi prekyboje.

Krepšinio gerbėjas, įsigijęs komandinį bilietų paketą galės patekti į visas savo pasirinktos komandos rungtynes čempionate.

Tai – penkios garantuotos rungtynės dviem variantais:

a) trejos grupės rungtynės ir dar dvejos antrojo etapo grupės rungtynės

b) trejos grupės rungtynės ir dvejos paguodos turnyro dėl 17-32 vietų kovos.

Komandinis bilietų paketas kainuoja nuo 1530 Kinijos juanių (201 euras) iki 6480 juanių (851 euras). Jų prekyba vyks iki balandžio 12 dienos.

Vėliau startuos prekyba kitomis bilietų kategorijomis: bilietai į visas rungtynes konkrečiuose miestuose, dienos bilietai ir bilietai į atskirus mačus.

Planetos pirmenybės vyks aštuoniuose Kinijos miestuose.

Pirmąjį bilietą į pasaulio čempionatą Kinijoje per oficialią ceremoniją gavo jo ambasadorius, legendinis Kinijos krepšininkas Yao Ming'as.

Pirmojo etapo burtai bus traukiame Kinijoje kovo 16 dieną. FIBA pasaulio čempionatas, kur bus dalinami ir kelialapiai į Tokijo olimpiadą, vyks rugpjūčio 31 – rugsėjo 15 dienomis Kinijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)