Apie intensyvias derybas tarp Naujojo Orleano klubo ir latvio praneša ir ESPN žurnalistas Adrianas Wojnarowskis.

Nuo 2017 metų Milano ekipos marškinėlius vilkintis D. Bertanis pirmauja Eurolygoje pagal tritaškių pataikymą (53,6 proc.). Sutartį su italais jis gali nutraukti pagal numatytą sąlygą su galimybe išvykti į NBA.

Eurolygoje šį sezoną vidutiniškai po 6,4 taško pelnantis ir 1 kamuolį atkovojantis D. Bertanis turėtų pakeisti gynėją Timą Frazierą.

Persikėlęs už Atlanto snaiperis taptų ketvirtu Latvijos krepšininku pajėgiausioje planetos lygoje – San Antonijaus „Spurs“ marškinėlius vilki jo brolis Davis Bertanis, Dalaso „Mavericks“ – Kristapas Porzingis, Bruklino „Nets“ – Rodionas Kurucas.

Vėliau buvo papildyta, kad D. Bertanis su Naujojo Orleano klubu sudarė dvejų metų trukmės sutartį.

Trečiadienį Naujojo Orleano „Pelicans“ (27-13) išvykoje 119:125 pralaimėjo Los Andželo „Lakers“ (30-31). Naujojo Orleano klubas Vakarų konferencijoje rikiuojasi 13-oje vietoje ir į atkrintamąsias varžybas nepretenduoja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)