Snaiperis sužaidė fantastiškas rungtynes pirmadienį Podgoricoje, kur Latvijos rinktinė apmaudžiai liko be bilieto į FIBA pasaulio čempionatą Kinijoje.

J. Strelnieko sąskaitoje – 25 taškai, 5 atkovoti kamuoliai, 10 rezultatyvių perdavimų ir 37 naudingumo balai.

Tačiau prie nusivylimo dėl rinktinės prisidėjo ir trauma. Pirėjuje medikai nustatė, kad latvis patyrė kairės kojos raumens traumą ir negalės žaisti nuo 3 iki 4 savaičių.

„Olympiakos“ Eurolygos turnyro lentelėje užima 7 vietą su 12 pergalių ir 11 pralaimėjimų. Davido Blatto ir Kęstučio Kemzūros auklėtiniai siekia išlikti tarp 8 komandų, tęsiančių pasirodymą atkrintamosiose varžybose.

Gali būti, kad J. Strelniekas jau galės žaisti paskutinėse dvejose reguliariojo sezono rungtynėse su Kauno „Žalgiriu“ (kovo 29) ir Stambulo „Daruššafaka“ (balandžio 5).

Latvių snaiperis Eurolygoje vidutiniškai per 20 min. pelno 8,8 taško, atkovoja 1,9 kamuolio ir atlieka 2 rezultatyvius perdavimus.

Eurolygos turnyro lentelė:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)