Bilietą į Kiniją Braziljos rinktinė užsitikrino praėjusią naktį išvykoje 104:80 įveikdama Mergelių Salų komandą ir tokiu būdu tapo penktąja Amerikos zonos komanda, tikrai dalyvausiančia planetos pirmenybėse.

Brazilai prisijungė prie jau anksčiau kelialapius iškovojusių Argentinos, Kanados, JAV ir Venesuelos rinktinių.

Amerikos zonos F grupėje Brazilija su 8 pergalėmis per 11 rungtynių užsitikrino mažiausiai 3-ąją vietą. Būtent 1-3 vietas grupėse užėmusios komandos ir geriausia 4-ąją vietą užėmusi rinktinė patenka į planetos pirmenybes.

Bilietą į Kiniją užtikrinusiose rungtynėse brazilams 22 taškus pelnė (5/5 trit.) ir 9 kamuolius atkovojo Marquinhos Souza. 20 taškų pridėjo Victoras Benite, 19 – Leando Barbosa.

Pralaimėjusiems 25 taškus surinko Williamas Colonas.

E grupė (vieta, komanda, rungtynės, pergalės, pralaimėjimai, pergalių procentas, pelnyti taškai, praleisti taškai, taškų santykis, vidutiniškai pelnomi taškai, vidutiniškai praleidžiami taškai, įskaitiniai taškai)
*pažymėtos rinktinės pateko į planetos pirmenybes

F grupė (vieta, komanda, rungtynės, pergalės, pralaimėjimai, pergalių procentas, pelnyti taškai, praleisti taškai, taškų santykis, vidutiniškai pelnomi taškai, vidutiniškai praleidžiami taškai, įskaitiniai taškai)
*pažymėtos rinktinės pateko į planetos pirmenybes

Apskritai į planetos pirmenybes jau yra išdalinta 19 iš 32 kelialapių. Be minėtųjų Argentinos, Kanados, JAV, Venesuelos ir Brazilijos, dėl vietos čempionate jau ramios Lietuvos, Ispanijos, Turkijos, Prancūzijos, Čekijos, Vokietijos, Graikijos, Tuniso, Nigerijos, Angolos, Australijos, Naujosios Zelandijos, Pietų Korėjos ir Kinijos rinktinės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)