Vietoje įprastinės publikacijos LKL oficialiame puslapyje, ketvirtadienį feisbuke lyga pasidalijo trumpu įrašu, kuriame tiesiai šviesiai apibūdino Karaliaus Mindaugo taurės finale teisėjavusių arbitrų darbą.

„Ketvirtadieniais įprastai analizuojame teisėjų sprendimus rubrikoje Teisėjo švilpukas. Šį kartą neturime jums ko pateikti – KMT finalo ketverte nebuvo epizodų, apie kuriuos verta diskutuoti, teisėjavimas buvo nepriekaištingas“, – rašė LKL.

Primename, kad LKL į finalo ketvertą dirbti pasikvietė vieną iš autoritetingiausių Europos arbitrų, italą Luigi Lamonicą.

Kartu su juo Vilniuje dirbo Artūras Šukys, Tomas Jasevičius, Jurgis Laurinavičius, Vilius Mačiulaitis, Gytis Vilius ir Gvidas Gedvilas.

Kitose šalyse po taurių finalų kilo nemažai nusiskundimų dėl teisėjų darbo. Graikijoje skandalas kilo dar pusfinalio etape, o po finalų skundėsi Serbijos, Ispanijos ir Turkijos klubai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)