Penktadienio vakarą į jo klausimą buvo atsakyta. Rimo Kurtinaičio treniruojamas Maskvos srities „Chimki“ (12/5) išvykoje 58:73 (9:21, 15:17, 21:16, 13:19) neprilygo Kazanės UNIKS (14/3) ir VTB lygoje patyrė jau trečią nesėkmę iš eilės.

Tragiška atkarpa 0:16 susitikimą pradėję „Chimki“ krepšininkai šiame mače visiškai nebrangino kamuolio ir suklydo net 26 kartus! Be to, kreivi buvo ir jų metimai iš toli – tikslą pasiekė tik kas ketvirtas paleistas tritaškis (4/16).

UNIKS į pergalę vedė 23 taškus surinkęs Raymaras Morganas. Svečiams 21 tašką pelnė Jordanas Mickey.

Be savo traumuotų lyderių Aleksejaus Švedo ir Anthony Gillo besiverčiančius Maskvos atstovus po šio pralaimėjimo pavijo ketvirtoje vietoje žengiantis Krasnodaro „Lokomotiv“ klubas (12/5), šiuo metu turintis pranašumą tarpusavio dvikovose.

Jei reguliarusis sezonas baigtųsi šią savaitę, „Chimki“ lauktų ne pats saldžiausias scenarijus – potenciali akistata jau pusfinalyje su vienvaldžiu turnyro lyderiu Maskvos CSKA (17/2).

Primename, kad, be A licenciją turinčio CSKA, vietą Eurolygoje užsitikrina dar viena VTB lygos ekipa, kuri finišuoja aukščiausiai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)