Vietą pusfinalyje ir teisę jame varžytis su Kauno „Žalgiriu“ panevėžiečiai užsitikrino vėlų ketvirtadienio vakarą, namuose 104:79 (26:19, 24:21, 23:21, 26:18) nugalėję Pasvalio „Pieno žvaigždes“.

Savo pranašumą „Lietkabelis“ buvo įrodęs ir dar sausį vykusiose pirmose ketvirtfinalio rungtynėse Pasvalyje – 78:68.

Šį kartą aikštės šeimininkai jautį už ragų čiupo ir į priekį išsiveržė jau rungtynių pradžioje, o po pertraukos „Lietkabelio“ pranašumas nebekėlė jokių abejonių ir tapo triuškinamas.

Primename, kad prieš šį mačą buvo paskelbta apie permainas „Lietkabelio“ struktūroje. Klubo savininko statuso savo noru atsisakė Alvydas Bieliauskas, turėtas klubo dalis perleidęs kolegai verslininkui iš Panevėžio.

Taurės pusfinalio rungtynės vyks šeštadienį. „Lietkabelis“ su „Žalgiriu“ savo rungtynes pradės 15.10 val., o antroji pusfinalio pora – Vilniaus „Rytas“ ir Klaipėdos „Neptūnas“ – savo santykius aiškinsis nuo 17.30 val.

Rezultatyviausias tarp nugalėtojų buvo 19 taškų pelnęs Ikenna Iroegbu. 13 pridėjo Žiga Dimacas, 12 – Jamaaras Wilsonas, po 11 – Saulius Kulvietis, Simas Jasaitis ir Donatas Tarolis.

Apskritai taškais pasižymėjo visi aikštėje pasirodę šeimininkų žaidėjai.

Pralaimėjusiems Tomas Lekūnas surinko 16, Yannickas Franke – 14, Vytautas Šulskis ir Jay Threattas – po 10 taškų.

„Pieno žvaigždės“ prarado 18, o „Lietkabelis“ – per pusę mažiau kamuolių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)