Buvęs „Ryto“ amerikietis vidutiniškai per rungtynes pelnė 19,5 taško, atkovojo 10 kamuolių ir rinko 27 naudingumo balus, o G. Šermanidis atitinkamai rinko tokius vidurkius: 18,5 taško, 7,5 atkovoto kamuolio ir 27 naudingumo balai.

Mėnesio naudingiausi žaidėjai paskelbti anksčiau, nes kitos Ispanijos lygos rungtynės numatytos tik kovą. Iki tol vyks Karaliaus taurės dvikovos ir bus žaidžiamos FIBA atrankos į pasaulio čempionatą varžybos.

Priminsime, kad „Rytas“ su 32-ejų puolėju D. Suttonu sutartį nutraukė abipusiu sutarimu. Amerikietis už vidaus taisyklių pažeidimus buvo suspenduotas.

„Nusprendėme nutraukti sutartį su Dominique'u, nes tai yra geriausias sprendimas abiems pusėms. Mes tikime žaidėjais bei komanda, kurią turime ir judame į priekį, nes mūsų laukia nemažai svarbių rungtynių“, – sprendimą aiškino klubo generalinis direktorius Julius Sarapinas.

Šį sezoną „Betsafe-LKL“ čempionate D. Suttonas pelnė po 11,8 taško, atkovojo 5,3 kamuolio ir rinko 13,3 naudingumo balo per rungtynes. Tuo tarpu Europos taurės pirmenybėse amerikietis rinko 11,3 taško, 5 atkovoto kamuolio ir 12,9 naudingumo balo vidurkius per susitikimą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)