Dėl plyšusių kryžminių raiščių A. Gudaičiui be krepšinio teks praleisti mažiausiai pusmetį, o galbūt net ir apie vienerius metus. Savo socialinio tinklalapio „Instagram“ paskyroje 25-erių krepšininkas patikino, jog ši trauma jo nepalauš.

„Nėra laiko liūdėti dėl to, kas man nutiko. Traumos yra dalis to, kam paskyriau savo gyvenimą. Aš tai išgyvensiu. Visos palaikymo žinutės suteikia man daug motyvacijos, kuri padės man sugrįžti geresniu – tiek žaidėju, tiek žmogumi.

Labai ačiū visiems „Armani Olimpia“ komandoje, o taip pat kiekvienam, kuris parodė savo palaikymą. Kelis ateinančius mėnesius praleisiu taip produktyviai, kaip dar nesu to daręs“, - rašė vienas Milano komandos lyderių.

Šį sezoną Eurolygoje centras per susitikimą vidutiniškai pelnydavo po 12,5 taško, atkovodavo po 7,1 kamuolio ir blokuodavo po 1 varžovų metimą. A. Gudaitis pirmauja turnyre pagal mestus ir pataikytus baudų metimus bei puolime atkovotus kamuolius, o pagal naudingumą yra ketvirtas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)