Penktadienį oficaliai paskelbta, kad 25-erių metų lietuvis tapo Graikijos čempionate rungtyniaujančios „Kymis“ komandos nariu.

Apie tai praneša pats klubas, pasidalijęs ir treniruotėse jau plušančio įžaidėjo nuotraukomis.

Klubas skelbia, kad su krepšininku pasirašyta sutartis galios iki šio sezono pabaigos.

Vaidas Kariniauskas / Foto: "Kymis" klubas

Ketvirtadienį buvo skelbta, kad išduoti paleidžiamojo rašto skandalo sūkuryje atsidūrusiam krepšininkui neskuba Lietuvos krepšinio federacija (LKF), bet penktadienį graikams pavyko susitarti dėl visų formalumų sutvarkymo.

Primename, kad policija vertina Lošimų priežiūros tarnybos pateiktą informaciją apie V. Kariniausko galbūt nesąžiningą žaidimą ir su juo susijusius statymus lošimų bendrovėse. Pats žaidėjas visus jam mestus kaltinimus neigia.

Šiuo metu Graikijos čempionate „Kymis“ užima 12-ą vietą tarp 14-os komandų. Šios ekipos marškinėlius 198 cm ūgio krepšininkas jau yra vilkėjęs 2015-2016 m. sezone.

Tiesa, tada „Kymis“ dar rungtyniavo Graikijos antrajame pagal pajėgumą sezone, o komandoje sėkmingai pasirodęs V. Kariniauskas sulaukė Jono Kazlausko dėmesio ir buvo pakviestas atstovauti Lietuvos rinktinei Rio de Žaneiro Olimpinėse žaidynėse.

Šį sezoną Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe–LKL“) krepšininkas ant parketo praleisdavo po 22 minutes, įmesdavo 8,2 taško, atkovodavo 2,9 kamuolio, atlikdavo 4,4 rezultatyvaus perdavimo ir rinkdavo 8,4 naudingumo balo.

FIBA Čempionų lygoje V. Kariniausko vidurkiai siekė 9 taškus, 2,2 atkovoto kamuolio, 3,8 rezultatyvaus perdavimo ir 8,3 naudingumo balo per 21 minutę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)