Ištikimiausių „Žalgirio“ sirgalių socialinio tinklo paskyra „Green White Boys“ skelbia, jog artėjančiai išvykai į Vilnių šiuo metu jau yra užsirašę daugiau nei 100 sirgalių. Tuo, jog šis skaičius ne galutinis, fanai neabejoja. Jų tikslas – pagerinti masiškiausios organizuotos „Žalgirio“ aistruolių išvykos rekordą, kuris siekia 300 fanų.

„Green White Boys“ nuo pat įsikūrimo pradžios 2007 metais nepraleido nė vienų oficialių ekipos rungtynių Lietuvoje. Taip pat jau yra aplankę didžiąją dalį Europos miestų, kuriuose palaikė savąją komandą. Šį sezoną „Green White Boys“ kartu su kitais „Žalgirio“ sirgaliais masiškai komandą palaikė Eurolygos rungtynėse Vokietijoje, kur žaliai baltų buvo galima suskaičiuoti apie 200.

Šio sezono metu kauniečiai jau du kartus organizavo masines išvykas į kitus Lietuvos miestus. Tiek į rungtynes Kėdainiuose su „Nevėžiu“, tiek į susitikimą su „Skycop“ Prienuose vyko virš 100 „Green White Boys“ narių, kurie kūrė organizuotą komandos palaikymą.

Renginio aprašyme teigiama, jog kaina vienam žmogui kartu su jais vykti į Vilniaus „Siemens“ areną neturėtų viršyti 15 eurų. Visi kartu vykstantys bus nuvežti iš Vilniaus į Kauną bei parvežti atgal, taip pat bus pasirūpinta jų bilietais. Kelionės metu visi norintieji galės įsigyti „Žalgirio“ fanų atributikos – marškinėlių, šalikų bei lipdukų.

Primename, kad panašią masinę išvyką į Kauną praėjusį gruodį nebe pirmą kartą organizavo aktyviausi „Ryto“ aistruoliai – „B tribūna“. Tuomet skelbta, kad LKL dvikovoje „Žalgirio“ arenoje svečius palaikė daugiau nei pusė tūkstančio vilniečių.

Vilniaus "Ryto" gerbėjai Kaune
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)