Chimkų klubo direktorius Pavelas Astachovas patvirtino faktą, kad mažiausiai dvi savaites negalės rungtyniauti traumą patyręs 27-erių metų 206 cm ūgio krašto puolėjas Andrejus Zubkovas.

Krepšininkui per praėjusio savaitgalio rungtynes su Miuncheno „Bayern“ buvo sulaužyta nosis, medikai rekomenduoja kurį laiką praleisti be sporto.

Tai reiškia, kad A. Zubkovas tikrai praleis ketvirtadienio Eurolygos rungtynes su Kauno „Žalgiriu“.

Šį sezoną rusas Eurolygoje vidutiniškai žaidžia tik po 12 min. ir pelno po 3 taškus, tačiau jis spėjo sužaisti ir keletą labai sėkmingų susitikimų.

Pavyzdžiui per namų rungtynes su Stambulo „Daruššafaka“ rusas pelnė 15 taškų.

Praėjusią savaitę prie Chimkų komandos vairo stojęs Rimas Kurtinaitis į šį praradimą reagavo su apmaudu.

„Be abejo, tai didžiulis praradimas. Mūsų situacija ir taip nelengva, visi turi stengtis ir už save, ir už komandos draugą. O dabar dar ši naujiena. Na, bet mes turime stengtis, nėra kada skųstis ir reikia kovoti“, – teigė R. Kurtinaitis.

Praėjusį savaitgalį prie „Chimki“ vairo R. Kurtinaitis debiutavo pralaimėjimu – „Bayern“ komandai nusileista 60:71.

Jau šį pirmadienį lietuvis bandys iškovoti pirmąją pergalę VTB Vieningoje lygoje – išvykoje susirems su Saratovo „Avtodor“.

Ketvirtadienį namuose „Chimki“ priims „Žalgirį“.

Piršto traumą patyręs A. Švedas žaisti negali nuo lapkričio pabaigos. Gruodį susižeidęs buvo ir kitas Chimkų komandos svarbus krepšininkas – Anthony Gillas. Jis nežaidė ir praėjusios savaitės mače su svečiais iš Miuncheno.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)