Įgytas apčiuopiamas pranašumas Šarūnui Jasikevičiui suteikė progą išbandyti kai kuriuos įdomesnius variantus ir leisti pasižaisti tiems, kuriems, jo manymu, dabar tai yra reikalingiausia.

„Antra puse turėtume būti labai patenkinti – kontroliavome rungtynes. Pabandėme kai kuriuos variantus. Ir svarbiausia, kad tie, kuriems šiandien reikėjo žaisti daug minučių, atitinkamose pozicijose tą padarė. Galvoju, kad gera pergalė“, – vaizdu Utenoje džiaugėsi Šaras.

Paklaustas, kaip vertina Thomo Walkupo pasirodymą atliekant įžaidėjo funkcijas (14 tšk. ir 6 rez. perd.), treneris atsiliepė tik teigiamai.

„Labai normaliai. Sezono pradžioje negalvojome šito dalyko, bet dabar priverčia situacija. Per treniruotes paskutines dvi savaites jis tikrai atrodo labai solidžiai įžaidėjo pozicijoje“, – teigė strategas.

Š. Jasikevičius liko patenkintas ir naujausio savo auklėtinio Deono Thompsono, tapusio rezultatyviausiu nugalėtojų gretose, pastangomis.

„Labai sunku jį įmesti į Eurolygos kovas. Jam dar trūksta, nes vis tiek nėra jis čia labai ilgai – dar nesupranta sistemos. Tokios rungtynės jam yra labai svarbios. Šaunu, kad jis savo šansą taip gerai išnaudoja“, – amerikietį gyrė jis.

Kauno klubo vairininkas su šypsena veide pakomentavo, kodėl mačo pabaigoje, kai viskas jau buvo aišku, aikštėje laikė 35-tus metus skaičiuojantį Paulių Jankūną.

„P. Jankūnui yra tobulėti labai daug kur – ribų nėra, kaip sakoma. O jeigu rimtai šnekant, tai jam irgi reikia žaisti ir sugrįžti į tą formą. Rytoj laisva diena, tai šiandien prasikvėpavo“, – pasakojo jis.

Tuo metu pasiteiravus apie Brandono Davieso situaciją ir tai, ar jam buvo suteiktas planinis poilsis, Šaras turėjo ne tokių gerų žinių.

„Ne. Brandonas vakar pasitempė raumenį. Rytoj, man atrodo, atliks tyrimus“, – atskleidė jis ir prasitarė, kad nežino, ar B. Daviesas artimiausią savaitę galės padėti komandai Eurolygoje.

Primename, kad žaliai balti ir taip verčiasi be dviejų traumuotų krepšininkų – centro Antano Kavaliausko ir gynėjo Leo Westermanno. Savo ruožtu B. Daviesas yra neabejotinas „Žalgirio“ lyderis: jis šį sezoną Eurolygoje renka po 14,7 taško ir 16,9 naudingumo balų.

„Žalgirio“ kitą savaitę išvykoje laukia itin atsakingas mūšis su Maskvos srities „Chimki“ klubu, kurio vairalazdę į savo rankas neseniai perėmė Rimas Kurtinaitis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (51)