Daugiau negu dvigubai trečiąjį kėlinį laimėję pasvaliečiai šeimininkavo Prienuose. Tai buvo ketvirtoji iš eilės „Pieno žvaigždžių“ pergalė „Betsafe–LKL“ pirmenybėse ir šiuo metu tai yra ilgiausia nepralaimėtų rungtynių serija šalies pirmenybėse.

„Skycop“ antrajame kėlinyje surengė spurtą 9:0 ir kurį laiką pirmavo – 42:37. Vis dėlto antrąją rungtynių dalį pasvaliečiai pradėjo atkarpa 12:4 ir persvėrė rungtynių rezultatą savo naudai – 48:51. Nors „Skycop“ į tai atsakė tritaškiu, „Pieno žvaigždės“ surengė dar vieną spurtą (17:5) ir atitrūko nuo savo varžovų – 56:68.

Ketvirtame kėlinyje „Skycop“ dar bandė kabintis, tačiau Žygimanto Skučo vedamos „Pieno žvaigždės“ vilčių varžovams nepaliko ir pabėgo nepavejamai – 66:84. „Skycop“ sutriuškinimo išvengė, tačiau intrigos atkurti nesugebėjo – 82:91.

Beveik idealiai atakavęs Ž. Skučas nugalėtojams pelnė 21 tašką (6/6 dvitaškiai, 3/4 tritaškiai) ir atkovojo 6 kamuolius. Tiesa, puolėjas per 23 min. išsibaudavo. 22 taškus įmetė Tomas Lekūnas (9 atk. kam.), 12 – Jay'us Threattas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)