Po trumpos žvalgybos praėjusio sezono Europos vicečempionai spurtavo 9:0 ir įpusėjus kėliniui pirmavo 15:6.

Įsibėgėjusius aikštės šeimininkus tritaškiu sustabdė Janis Strelniekas ir D. Blatto ir Kęstučio Kemzūros auklėtiniai sukandę dantis ėmė vytis nutolusius varžovus.

Kitas „Olympiakos“ latvis Janis Timma dviem tritaškiais iš eilės padėjo išlyginti rezultatą 23:23, tačiau dar vieną 9:0 spurtą surengę „Fenerbahče“ krepšininkai vėl nutolo – 32:23.

Po didžiosios pertraukos svečiai taip ir nesugebėjo suregzti kažko panašaus į šturmą, o geležinę gynybą demonstruojantis „Fenerbahče“ ėmė sparčiai tolti.

Trečio kėlinio pabaigoje skirtumas išaugo iki grėsmingos 21 taško prarajos – 61:39.

Atsigauti D. Blatto auklėtiniai po tokio nokauto nesugebėjo ir buvo priversti pripažinti vienvaldžių Eurolygos lyderių pranašumą.

Pirmose tarpusavio rungtynėse Pirėjaus komanda savo aikštėje pralaimėjo 72:73.

Buvęs žalgirietis Axelis Toupane'as svečiams per 13 min. pelnė 8 taškus (2/3 tritaškiai, 2/2 baudos), atkovojo 2 kamuolius, atliko rezultatyvų perdavimą, kartą suklydo ir surinko 9 naudingumo balus.

Fenerbahče“: Erickas Greenas 17 (1/1 dvitaškiai, 4/4 tritaškiai, 3/3 baudos), Nikola Kaliničius 16, Ali Muhammedas 13 (9 rez.p.), Kostas Sloukas 12.

Olympiakos“: Janis Timma 14, Janis Strelniekas 13, Nikola Milutinovas 11.

Eurolygos turnyro lentelė po ketvirtadienio rungtynių:


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)