Jūrmalos ekipa 66:87 nusileido Talino „Kalev“ ekipai, K. Kambala žaidė kiek daugiau nei 19 min., per kurias pelnė net 20 taškų (7/17 dvit., 6/8 baudos), buvo rezultatyviausias savo ekipoje, atkovojo 6 kamuolius, padarė tris klaidas, perėmė kamuolį ir varžovui išrašė vieną bloką.

Jūrmalos klubas 15-os komandų turnyre užima 7-ą vietą (10 pergalių/ 11 nesėkmių), Talino ekipa – trečia (15/2).

K. Kambala krepšinio nežaidė pastaruosius pusantrų metų.

Paskutinis aukštaūgio klubas buvo Kipre – 2017-aisiais jis trumpai atstovavo Nikosijos YDU SK komandai.

K. Kambala Latvijos krepšinio čempionate debiutavo dar 1993-iaisiais, būdamas vos 14 metų. Savo karjerą užsienio klubuose jis pradėjo 2001 m., kai apsivilko tuometinės Stambulo „Efes Pilsen“ komandos marškinėlius. 2002 ir 2003 m. su šia ekipa latvis tapo Turkijos čempionu.

Vėliau agresyviu žaidimo stiliumi ir apskritai elgesiu pasižymėjęs krepšininkas rungtyniavo tokiuose klubuose kaip Madrido „Real“, Kazanės UNIKS ir Stambulo „Fenerbahče“. 2002-2003 m. sezone dar atstovaudamas „Efes Pilsen“ jis per vienas rungtynes Eurolygoje pelnė 41 tašką.

2007 m. dėl dopingo vartojimo K. Kambala buvo diskvalifikuotas dvejiems metams. Negalėdamas profesionaliai žaisti krepšinio, latvis išbandė profesionalų boksą, o vėliau ir vėl sugrįžo į arenas.

Latvijoje yra išleista skandalinga K. Kambalos autobiografija, kurioje latvis atvirauja apie nuolatinius karjeros metai vykdavusius vakarėlius.

Dabar įspūdingo stoto vyras dažnai filmuojasi įvairiuose reklaminiuose vaizdo klipuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)