„Chimki“ atleistas graikas tapo jau septintuoju Eurolygos treneriu šiame sezone, kuriam buvo parodytos durys.

„Jei atvirai, esu labai piktas. G. Bartzokas – vienas geriausių šio turnyro ir apskritai Europos trenerių. Nesuprantu, kaip galima taip elgtis“, – kolegos situaciją vertino D. Blattas.

59-erių žydų kilmės amerikietis prisijungė prie Kauno „Žalgirio“ vairininko Šarūno Jasikevičiaus, kuris kiek anksčiau teigė esantis šokiruotas trenerių kaitos Eurolygoje tempo.

„Man tai atrodo kaip nepagarba. Jei vertiname tai, kaip aukšto lygio komandos elgiasi su savo treneriais, regis, kažkas yra netvarkoje. Tokiems sprendimams trūksta pagarbos ir mąstymo toli į priekį.

Gyvenu tarp šių vaikinų, žinau, kokie jie puikūs treneriai. Ar įsivaizduojate, kad jūsų profesijoje 50 proc. darbuotojų būtų atleisti per du ar tris mėnesius? Man tai tiesiog nelogiška“, – stebėjosi D. Blattas.

Primename, kad be G. Bartzoko šiame sezone darbo taip pat neteko Pedro Martinezas (Vitorijos „Baskonia“), Nevenas Spahija (Tel Avivo „Maccabi“), Salva Maldonado (Las Palmaso „Gran Canaria“), Ahmetas Čakis (Stambulo „Daruššafaka“), Xavieras Pascualis (Atėnų „Panathinaikos“) ir Alesandras Džikičius (Podgoricos „Budučnost“).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)