Pasak pranešimo, Suttonas – vienas iš kelių kandidatų sustiprinti sudėtį, o tarp kitų dominančių žaidėjų minimas ir anksčiau „Ryte“ žaidęs Milko Bjelica.

Pastarojo „CB Miraflores“ norėjo dar praėjusią vasarą, bet galiausiai priekinėje linijoje liko su Deonu Thompsonu, rašo Basketnews.lt.

Šiam už išpirką persikėlus į Kauno „Žalgirį“, Burgoso komandoje atsivėrė skylė, kuri klubo vadovams šiuo metu kelia galvos skausmą.

Suttonas šį sezoną Europos taurėje vidutiniškai rinko po 11,3 taško, atkovojo po 5 ir perėmė po 1,9 kamuolio, atliko po 2,1 rezultatyvaus perdavimo ir fiksavo 12,9 balo naudingumą.

Kad pirmadienį suspenduotas Vilniaus „Ryto“ klubo puolėjas iš JAV turėtų netrukus palikti Lietuvos sostinę Krepšinis.lt patvirtino „Ryto“ klubo sporto direktorius Linas Kleiza.

Anot jo, D. Suttonui ieškoma nauja karjeros stotelė: „Patys jam naujos komandos neieškome, tai ne mūsų darbas, tam yra agentai, kurie tuo užsiima. Manau, artimiausiu metu turėsime naujienų dėl D. Suttono“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)