Pranešama, kad J. Bertomeu šio sezono pradžioje ilgalaikes sutartis su Eurolyga turinčių klubų vadovams pažadėjo didesnes išmokas nei ankstesniais metais. Tarp tokių klubų buvo ir Kauno „Žalgiris“.

Tačiau, anot „Leoforos“, vėliau pats J. Bertomeu nusprendė pakeisti savo nuomonę ir Eurolygos biudžeto pinigus paskirstyti kitaip.

Skelbiama, kad kiekvienas iš 11 ilgalaikes sutartis su Eurolyga turinčių klubų šį sezoną netgi praras po maždaug 200 tūkst. eurų.

Taip nutiks dėl to, kad J. Bertomeu nusprendė paremti klubus, neturinčius ilgalaikių sutarčių su Eurolyga.

Penkiems klubams – Maskvos srities „Chimki“, Podgoricos „Budučnost“, Las Palmo „Gran Canaria“, Miuncheno „Bayern“ ir Stambulo „Daruššafakai“ – bus išdalintas 1 mln. eurų.

Šiuo metu ilgalaikes sutartis su Eurolyga turi „Žalgiris“, Maskvos CSKA (Rusija), Stambulo „Anadolu Efes“, Stambulo „Fenerbahče“ (Turkija), Madrido „Real“, „Barcelona“, Vitorijos „Baskonia“ (Ispanija), Milano „Olimpia Armani“ (Italija), Atėnų „Panathinaikos“, Pirėjo „Olympiakos“ (Graikija) ir Tel Avivo „Maccabi“ (Izraelis).

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)