Krepšinio skautas išskyrė 18-mečio puolėjo fizinius duomenis, įgūdžius, greitą reakciją aikštėje ir sugebėjimą priimti teisingus sprendimus rungtynių įkarštyje.

Anot J. Givony, kuris D. Sirvydį stebėjo sausio pradžioje per „Ryto“ mačą su Belgrado „Partizan“, visiškai „paprasta suprasti, kodėl krepšininkui yra prognozuojamas šaukimas pirmajame šių metų NBA naujokų biržos rate“.

ESPN lietuviui prognozuoja 31-ąją vietą naujokų biržoje.

Tiesa, J. Givony kiek abejoja dėl fizinių lietuvio galimybių kovoti su galingais žaidėjais NBA lygoje ir mano, kad kūną krepšininkui dar reikėtų gerokai sustiprinti.

Martynas Echodas, Deividas Sirvydis

Kad krepšininkas giriamas ne veltui, galima suprasti ir iš to, jog pasižiūrėti jaunojo talento žaidimo į Lietuvos sostinę atkeliavo pats Toronto „Raptors“ komandos prezidentas Masai Ujiri.

Svarbiausias NBA lygoje šiuo metu lyderiaujančio klubo pareigūnas trečiadienį vakare iš „Siemens“ arenos tribūnos sekė vilniečių rungtynes su Berlyno ALBA (Vokietija).

NBA lygoje rungtyniaujančiai Toronto komandai atstovauja Jonas Valančiūnas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)