Pastaruoju metu jo spaudos konferencijose nuobodu nebūna, krepšinio specialistas po rungtynių nevengia vaizdingų palyginimų, į savo komentarą įpina vieną, kitą įdomesnę istoriją iš savo patirties dirbant Jungtinėse Amerikos valstijose.

Išimtimi netapo ir paskutinis pokalbis su žiniasklaidos atstovais: R. Pitino originaliai gyrė savo auklėtinį iš Lietuvos, kuriam yra davęs pravardę – „Lukas Skywalkeris“.

Įžaidėjas iš Lietuvos pimadienio pergalingame mače ant parketo prakaitą braukė 25 min., pelnė 9 taškus (3/4 dvit., 1/4 trit.), atliko 5 rezultatyvius perdavimus, padarė klaidą, perėmė du kamuolius, o jam būnant aikštėje „Panathinaikos“ sparčiai krovėsi persvarą (+/- rodiklis + 31).

„Dabar esu dėmesį sutelkęs į tai, kad komanda iš pagrindų sustiprėtų, taigi, kai aš Graikiją paliksiu po šešių mėnesių, komandos situacija ateityje bus tik geresnė.

Jungtinėse Amerikos valstijose šiuo metu mes turime Stepheną Curry, kuris yra pavyzdys daugeliui vaikų. Jis nėra raumenų kalnas ar ypač aukštas žaidėjas, bet jis turėjo šansą ir juo pasinaudojo.

Mūsų komanda taip pat turi tokį žaidėją kaip Stephenas ir visi vaikai turėtų lygiuotis į jį.

Tai Skywalkeris Lukas, kuriam būnant aikštėje mes pelnėme 31 tašku daugiau nei varžovai.

Kai aš buvau vaikas, mes turėjome tokį animacinį filmuką „Galingasis peliukas“.

Mūsų galingasis peliukas yra Lekavičius, ir visi vaikai norėtų tapti tuo, koks yra galingasis peliukas“, – kalbėjo „Panathinaikos“ strategas R. Pitino.

Jo vadovaujamoje ekipoje pirmadienį debiutavo NBA patirties turintis gynėjas Seanas Kilpatrickas, kuris komandą papildė praėjusios savaitės pradžioje.

Nuo atsarginių suolelio kilęs naujokas žaidė 23 min., pelnė 20 taškų (3/4 dvit., 4/6 trit., 2/2 baudos), atkovojo tris ir perėmė du kamuolius, padarė klaidą bei atliko rezultatyvų perdavimą.

Primename, kad artimiausias Eurolygos rungtynes „Panathinaikos“(8/10) žais sausio 18 d. svečiuose su buksuojančiu Kauno „Žalgiriu“ (7/11), kuris sieks nutraukti keturių nesėkmių seriją.

Pirma šių ekipų akistata Atėnuose baigėsi „Žalgirio“ pergale 87:83.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)