39-erių gynėjas nerungtyniavo nuo praėjusių metų lapkričio 10-ąją vykusių rungtynių su Vilniaus „Rytu“, kai bandydamas perimti kamuolį patempė raumenį.

Be M. Lukauskio prieniškiai vertėsi 7 rungtynėse. Per jas buvo pasiektos dvi pergalės ir patirti penki pralaimėjimai.

„Galbūt ta jo forma dar nebus optimali, visgi nežaidė du mėnesius, tad akivaizdu, jog reikės kažkiek laiko, kol grįš į ritmą, – apie auklėtinio sugrįžimą kalbėjo prieniškių treneris Virginijus Šeškus. – Jis jau kurį laiką treniruojasi su komanda, yra patyręs žaidėjas, tad tikimės, jog tas formos įgavimas neužtruks per daug ilgai.“

„Jau noriu grįžti į aikštę, – LKL.lt sakė M. Lukauskis. – Savijauta nebloga, jau po Kalėdų pradėjau dirbti su komanda, be to, daug su treneriais dirbau ir pats.“

Šiandien taip pat paskelbta, kad M. Lukauskis dalyvaus ir Karaliaus Mindaugo taurės turnyre, vyksiančiame vasario 16-17 d. Vilniaus „Siemens“ arenoje. Veteranas gins „Snaiperio“ titulą, kurį iškovojo KMT turnyre pernai.

Visų laikų LKL rekordininkas pagal sužaistas rungtynes ir perimtus kamuolius šiemet yra vienas iš pagrindinių komandos ramsčių.

Pagal renkamus taškus (11,1) M. Lukauskis yra trečias komandoje, pagal atkovotus kamuolius (5,1) – antras, o su 14 naudingumo balų vidurkiu yra trečias žaidėjas ekipoje.

M. Lukauskis į aikštelę grįš sekmadienio akistatoje su Alytaus „Dzūkija“, susitikimą nuo 17 val. tiesiogiai bus galima matyti LKL.lt portale.

Kalbėdamas apie būsimus varžovus V. Šeškus teigė, jog Kendricko Browno išvykimas iš Alytaus situacijos varžovams nepalengvino.

„Nemanau, kad jų žaidimas ryškiai keisis. Žinoma, Brownas buvo nemažai taškų renkantis žaidėjas, tačiau „Dzūkija“ yra ganėtinai tolygi komanda. Lygoje visi klubai yra pajėgūs ir vieno žaidėjo netektis neturėtų atsiliepti pernelyg stipriai.“

Pirmame tarpusavio susitikime Alytuje šeimininkai nugalėjo 88:73. Abi komandos laimėjusios po 6 kartus per 17 turų ir dalijasi 7 vieta čempionate.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)