Remiantis Eurolygos paskelbtais anoniminės apklausos rezultatais, 18,75 proc. klubų vadovų „Žalgirį“ laiko neparankiausiu priešininku. Identišką balsų skaičių surinko ir titulą ginantis Madrido „Real“ (Ispanija).

Dažniau paminėta buvo tik dabartinė Eurolygos lyderė Stambulo „Fenerbahče“ (Turkija), su kuria „Žalgiris“ susitiks ketvirtadienį. Željko Obradovičiaus auklėtinius sunkiausiais varžovais laiko 37,50 proc. Eurolygos klubų vadovų.

Pats serbas vertinamas kaip geriausias turnyro treneris – už jį balsus atidavė 62,50 proc. respondentų. Antroje vietoje – Pirėjo „Olympiakos“ (Graikija) diriguojantis Davidas Blattas (18,75 proc.), trečias – „Real“ vairininkas Pablo Laso (12,50 proc.).

Didžiausia įpusėjusio sezono staigmena laikomas Stambulo „Anadolu Efes“ (Turkija) klubas, antradienį nepalikęs vilčių „Žalgiriui“. Taip mano kiek daugiau nei pusės ekipų generaliniai vadybininkai (56,25 proc.). Antroje vietoje atsidūrė Miuncheno „Bayern“ (Vokietija) – 25 proc.

Tuo metu stebėti klubų vadovams smagiausia favoritų „Real“ ir „Fenerbahče“ žaidimą.

Respondentai šias komandas vieningai regi ir finalo ketverto turnyre, o kitais realiausiais pretendentais į jį patekti laikomi Maskvos CSKA ir „Olympiakos“.

Eurolygos klubų vadovų apklausa
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)