„Man buvo tikras šokas. Stoviu sau ramiai prie šviesoforo, dega raudona šviesa. Laukiau, kol užsidegs žalia šviesa ir staiga tik „bumpt“ į galą... Smūgis buvo tikrai stiprus. Pajutau kaklo ir nugaros skausmus. Bijau, kad nebūtų smegenų sutrenkimas. Dabar galva tokia tarsi sunki“, – pirmaisiais įspūdžiais su Krepšinis.lt dalijosi T. Delininkaitis.

Avarija įvyko Herkaus Manto gatvėje ties „Circle K“ degaline. Krepšininkas automobiliu važiavo vienas, vairavo žmonos Lijanos „Škoda Superb“ automobilį.

„Į mane įpuolė mergina, kurios automobilyje buvo berniukas. Kadangi aš pats turiu vaikų, man buvo svarbu, ar viskas gerai tam berniukui. Avarijos kaltininkė mergina išlipo iš automobilio ir iškart pripažino savo kaltę bei iškvietė medikus, kad šie apžiūrėtų jos sūnų.

Aš pats buvau šoko būsenoje, net iš pradžių neradau avarijos pildymo deklaracijos, skambinau, kad atvažiuotų mano draudimo agentas. Atvažiavo ir policija, teko tiek avarijos kaltininkei, tiek man papūsti į alkotesterį“, – pasakojo krepšininkas.

Nors Tomo žmonos automobilis stipriai sudaužytas, tačiau jis dėl to mažiausiai jaudinasi.

„Klausiate, ar žmona nepyko? O ką čia pykti, juk tai tik metalo gabalas. Tai yra sutvarkoma, svarbiausia, kad su sveikata būtų viskas gerai“, – aiškino žaidėjas.

Į avarijos vietą atskubėję medikai tiek krepšininkui, tiek kitiems avarijos dalyviams patarė atvykti į ligoninę ir atlikti detalesnę sveikatos apžiūrą.

„Nors mano automobilis stipriai aplamdytas, tačiau važiuojantis. Pažiūrėjau, kad ratai nėra iškrypę, tad pats vykau į ligoninę. Nenorėjau palikti automobilio kažkur pakraštyje gatvės. Ligoninėje peršvietė kaklą, nugarą.

Medikai rekomendavo dėl šventos ramybės savaitę nesportuoti, tačiau kaip čia nesportuosi, juk jau trečiadienį laukia FIBA Čempionų lygos rungtynės, – dėstė T. Delininkaitis. – Reikia padėti savo komandai, o kaip gi kitaip? Nugara šiek tiek paskaudės, tačiau tikiuosi, kad skausmai praeis. Esu pasiryžęs kautis ir padėti savo komandai iš visų jėgų“.

„Neptūnas“ trečiadienį namuose žais su svečiais iš Belgijos – Ostendės „Filou Oostende“ krepšininkais.

Krepšininko teigimu, ši avarija sukėlė papildomų rūpesčių.

„Užuot ilsėjęsis prieš vakarinę treniruotę ir skyręs laiko savo šeimai, vaikams, turėjau vykti į ligoninę, bendrauti su policija ir taip toliau. Rytinė „Neptūno“ treniruotė nebuvo privaloma, šįkart buvo pasirinktina – kas nori, tas į ją eina. Taigi, dėl to didelių bėdų nebuvo. Svarbu, kad vakare galėsiu vykti į pratybas. Tikiuosi, kad viskas bus gerai“, – vylėsi jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)