Laidos vedėja Dalia Belickaitė krepšinio aikštelės prieigose sutiko žalgiriečius palaikiusį žinomą Lietuvoje atlikėją Justiną Jarutį.

„Nesu dažnas svečias arenoje, bet prie televizoriaus ekrano žiūriu beveik visas rungtynes, kai nekoncertuoju, – teigė J.Jarutis. – Mano kambaryje kabėdavo Arvydo Sabonio nuotraukos, o mano dėdė fotografuodavo „Žalgirio“ rungtynes 1988–1989 metais.“

Grupės „Freaks on Floor“ vokalistas ir sėkmingą solinę karjerą tęsiantis kūrėjas atskleidė, jog kartu į kompaniją ant scenos norėtų priimti Kauno klubo kapitoną.

„Kurį žalgirietį pasiimčiau į duetą? Paulių Jankūną. Jam jaučiu didžiulę pagarbą ir simpatiją. Atrodo toks labai rimtas vyras“, – šypsojosi J.Jarutis.

Žalgiriečių rungtynes stebėjo ir dar viena ypatingų svečių pora – iš JAV į Kauną palaikyti savo sūnaus Thomaso Walkupo atvyko žaidėjo tėvai – Raymondas ir Lisa Walkupai.

„Viskas čia labai gražu. Man patinka. Niekada nesu buvusi tokioje triukšmingoje arenoje prieš tai, – kalbėjo L. Walkup. – Viskas kol kas gerai. Thomasas mokosi ir auga mokymosi procese. Žinau, kad jis labai daug dirba. Jis toks buvo visuomet. Jam patinka komanda.“

Rungtynių metu D.Belickaitė teiravosi rungtynių sirgalių žiemiškų klausimų. Krepšinio gerbėjų nuomone geriausiai sniegą kieme nukastų stipriausi komandos vyrukai – Antanas Kavaliauskas ar Paulius Jankūnas. Ryte neužsikūrus automobiliui patikimiausius pagalbininkus padėti tokioje bėdoje sirgaliai įvardino Edgarą Ulanovą ir Brandoną Daviesą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)