J. Riley pelnė net 50 taškų (8/12 dvitaškių, 8/18 tritaškių, 10/10 baudų metimų), atkovojo 5 kamuolius, atliko 2 rezultatyvius perdavimus, išprovokavo 6 pražangas, 4 kartus suklydo ir surinko 42 naudingumo balus.

Ketvirtojo kėlinio pabaigoje, prasidėjus paskutinei minutei, J. Riley smeigė tritaškį ir išvedė svečius į priekį 74:72, tačiau likus 9 sekundėms, Laurynas Miknevičius pataikė dvitaškį bei išplėšė pirmąjį pratęsimą.

Jo metu sėkmingai startavę KTU susikrovė 5 taškų persvarą (81:76), bet J. Riley pataikė baudų metimus, atseikėjo du tolimus metimus paeiliui ir likus pusantros minutės, priekyje jau buvo palangos ekipa (84:81).

KTU didvyriu tapo Matas Ragauskas. Iš pradžių jis pataikė tritaškį ir rezultatą išlygino. M. Ragauskas turėjo šansą išplėšti ir pergalę, tačiau likus 15 sekundžių, jis realizavo tik vieną baudos metimą iš dviejų, o to pakako rezultato išlyginimui (85:85). Po to sekė nesėkminga svečių ataka ir rungtynės persikėlė į antrąjį pratęsimą.

Jį ir vėl geriau pradėjo šeimininkai. M. Ragauskas per mažiau nei minutę surinko 5 taškus iš eilės ir KTU buvo priekyje 90:85. Vis tik po to sekė dar vienas J. Riley mini šou. Amerikietis pataikė tritaškį, atliko sėkmingą reidą krepšio link, smeigė dar vieną tolimą metimą ir palangiškiai susigrąžino pranašumą – 93:90.

Prieš prasidedant paskutinei pratęsimo minutei, „Palangos Kuršių“ lyderis pelnė dar du taškus ir padidino komandos persvarą iki 96:92. Likus 24 sekundėms, M. Ragauskas įmetė tolimą metimą bei sugrąžino KTU viltį (95:96).

Vis tik Palangos klubas mačo pabaigoje neklydo prie baudų metimų linijos ir išsaugojęs trapią persvarą išsivežė pergalę.

KTU: Matas Ragauskas 32 (5/13 trit.), Gytis Asačiovas 12, Redas Jakubauskas 11.

„Palangos Kuršiai“: Jalenas Riley 50 (8/12 dvit., 8/18 trit., 10/10 baud. met.), Spenseris Mitchellas 12, Aidas Viskontas 11.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)