Gedimino Petrausko auklėtiniai namuose be didesnių sunkumų 92:67 (26:17, 17:12, 33:25, 16:13) sutriuškino Kėdainių „Nevėžio“ (3-14) krepšininkus.

Nugalėtojų efektyvumą rodo ir skaičiai – net penki Pasvalio ekipos žaidėjai surinko dviženklį naudingumo balų skaičių.

Kėdainiečiai šiame mače nei karto nebuvo išsiveržę į priekį.

Šeimininkai jau antrame kėlinyje buvo susikrovę šešiolikos taškų (37:21) persvarą ir po pertraukos jos nebeiššvaistė. Priešingai – trečiame ketvirtyje jie demonstravo uraganinį puolimą, pelnė net 33 taškus ir likus žaisti dešimt minučių pirmavo 76:54.

Paskutiniame ketvirtyje tik sutvarkę formalumus „Pieno žvaigždžių“ krepšininkai iškovojo pergalę 25 taškų skirtumu.

Pasvaliečiai užtikrintai atakavo iš toli – tikslą pasiekė 10 bandymų iš 21 (47 proc.).

„Pieno žvaigždės“ rungtynėse startavo puikiai ir pirmame kėlinyje sužaidus kiek daugiau nei dvi minutes jau pirmavo 9:0. Per likusį kėlinio laiką svečiai kiek pagerino puolimą, tačiau nesustabdė ir pasvaliečių greito žaidimo. Būtent šeimininkai po pirmųjų dešimties minučių pirmavo 26:17.

Antrame ketvirtyje G. Petrausko auklėtiniai ir toliau puolė efektyviai, sėkmingai stabdė varžovus ir netrukus jų persvara pasiekė naują rekordinę ribą – 36:21. Antroje kėlinio pusėje situacija iš esmės nesikeitė ir įpusėjus mačui pasvaliečiai užtikrintai pirmavo 43:29.

„Pieno žvaigždės“: Gytis Sirutavičius 16, Tomas Lekūnas 15, Emmanuelis Omogbo 13, Jay'us Threattas (9 rez. perd.) ir Vytautas Šulskis po 10;

„Nevėžis“: Gintautas Matulis 14, Valdas Vasylius 9, Gabrielius Maldūnas 8.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)