Perspektyviausių krepšinio talentų tobulėjimą sekančio, analizuojančio ir NBA naujokų biržos prognozes sudarinėjančio amerikiečio akiratyje šį sykį buvo du krepšininkai.

Tai – 18-metis 202 cm ūgio „Ryto“ puolėjas Deividas Sirvydis ir 21-erių metų 198 cm ūgio „Partizan“ atakuojantis gynėjas Vanja Marinkovičius.

„Rytas“ rungtynes laimėjo 80:74, D. Sirvydis nugalėtojams pelnė 9 taškus (1/1 dvit., 2/4 trit.), o V. Marinkovičius pralaimėjusiems surinko 13 taškų (3/3 dvit., 2/8 trit.).

Trumpai savo nuomone „Twitter“ socialiniame tinkle pasidalijusiam svečiui iš JAV įspūdį paliko „protingas D. Sirvydžio judėjimas aikštėje be kamuolio“.

Europos taurėje D. Sirvydis šį sezoną vidutiniškai renka po 5,9 taško, o tritaškius meta 44 proc. taiklumu. Vidutiniškai ant parketo krepšininkas praleidžia po 16 min.

V. Marinkovičius savo ruožtu Europos taurėje žaidžia net po 30 min., pelno po 13 taškų ir iš tolimų distancijų atakuoja 36,2 proc. tikslumu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)