Praėjusiame sezone amerikietis buvo patyręs sunkią Achilo sausgyslės traumą, kurią gydėsi iki spalio. Po reabilitacijos K. Gainesas sugrįžo į aikštelę ir sulig kiekvienomis rungtynėmis demonstravo vis geresnį žaidimą.

Bet legionieriaus sugrįžimą apkartino kitos kojos skausmas, o atlikus išsamius tyrimus paaiškėjo, kad „Juventus“ gynėjui vėl įplyšo Achilo sausgyslė, išvedusi jį iš rikiuotės daugiau nei dviem mėnesiam.

Dabar K. Gainesas yra visiškai išsigydęs patirtą traumą ir jau artimiausiu metu turėtų grįžti į aikštę.

Iki išvykimo į JAV vilkėdamas „Juventus“ marškinėlius gynėjas sužaidė ketverias rungtynes – dvi Karaliaus Mindaugo taurės turnyre ir dvi „Betsafe-LKL“ čempionate.

Rungtyniaudamas Lietuvos krepšinio lygoje K. Gainesas per vidutiniškai 13 aikštėje praleistų minučių pelnydavo po 9 taškus, atkovodavo ir perimdavo 1,5 kamuolio, atlikdavo 0,5 rezultatyvaus perdavimo bei rinkdavo 5,5 naudingumo balo.

K. Gainesas ant parketo išbėgti turėtų jau šeštadienio „Betsafe-LKL“ dvikovoje su Vilniaus „Rytu“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)