Visiškai nenuostabu, jog pirmojo reguliariojo sezono rato dešimtuke dominuoja „Žalgirio“ aukštaūgiai. Brandonas Daviesas ir Aaronas White‘as savo efektingais pasirodymais užsitarnavo net po tris pozicijas.

Aukščiausiai iš šio dueto – trečioje vietoje puikuojasi A.White‘as, kurio du beveik identiški dėjimai gretose atakose rungtynėse su „Panathinaikos“ ir „Olympiacos“ privertė nė vieną sirgalių pakiloti antakius iš nuostabos.

Antroje pozicijoje sutinkame gynėją – Leo Westermanną, kuris pasižymėjo metimu iš pusės aikštės rungtynėse Maskvoje su vietos CSKA ekipa.

Gražiausio pirmojo reguliariojo sezono rato epizodo autoriumi tapo Thomasas Walkupas, kurio įsiveržimas į Stambulo „Daruššafaka“ baudos aikštelę baigėsi triuškinančiu dėjimu viena ranka per varžovą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)