„Žalgiris“ rungtynėms neregistravo visos eilės traumuotų krepšininkų. Nuo atsarginių suolo rungtynes stebėjo Paulius Jankūnas, Antanas Kavaliauskas, Leo Westermannas, Marius Grigonis ir Nate‘as Woltersas. Pastarasis ir toliau jaučia traumos padarinius.

Šiose rungtynėse progą pasireikšti gavo „Žalgirio“ jaunimas, o taškus pelnė visi 10 kauniečių žaidėjai.

Po rungtynių „Žalgirio“ vyriausiasis treneris padėkojo komandos sirgaliams už palaikymą.

„Sveikinu visus su pergale, sveikinu fanus su naujais metais. Dėkoju už palaikymą visus metus. Mums yra malonu žaisti tokioje atmosferoje.

Apie rungtynes daug kalbėti nereikia. Noriu paminėti, kad malonu matyti B. Davieso ir A. White‘o lyderystę. Tokiu sunkiu momentu jaučiasi, kad jie lyderiai tiek rūbinėje, tiek aikštelėje. Abu stengiasi dėl komandos.

Reikia pastebėti, kad visų požiūris į darbą buvo puikus. Gaila, kad tai vyksta praėjus dviems dienoms po to, kai buvo svarbesnės rungtynės, bet tokia realybė, jie ne robotai“, – po rungtynių kalbėjo Šarūnas Jasikevičius.

„Žalgirio“ komandoje daugiausiai taškų pelnė Brandonas Daviesas – 17, Aaronas White’as – 16, Laurynas Birutis ir Lukas Uleckas – po 13. Pastarąjį spaudos konferencijoje išskyrė ir Š. Jasikevičius.

„Lukui yra sunkiausia rasti minučių, nes jo pozicijoje turime daugiausiai žaidėjų. Jis žaidė puikiai, tikrai daug davė komandai. Suprantame, kad tai yra LKL lygio žaidėjas. Tik nuo jo priklauso, ar bus kažkas daugiau“, – apie L. Ulecką kalbėjo Š. Jasikevičius.

Treneris kol kas nieko negalėjo pasakyti apie traumuotus komandos krepšininkus. Pasak Šaro, M. Grigonis Las Palmase susižeidė kirkšnį, kiek laiko jis negalės rungtyniauti, lieka neaišku.

„Skycop“ ekipoje rezultatyviausias buvo Vytenis Lipkevičius – 12 taškų, Michaelas Bruesevitzas pelnė 9, Martynas Gecevičius – 8.

„Po tokių rungtynių nėra ką pasakyti. Baisiausia, kad nesimato rezervo. Mindaugas Lukauskis atsigaus, taip, jis mums padės, bet... Gal treneris neišaiškina kažko, gal amžius.

Nesinori nei teisintis, nei kažko kaltinti. Buvo momentai, kai tiesiog nepataikėme, tai tada pykti negaliu, buvo žaidimas kažkoks. Bet šiaip aikštelėje yra visiškas chaosas. Negalime teisintis, kad neturime pirmojo numerio. Viskas yra dėl energijos“, – po rungtynių kalbėjo Prienų „Skycop“ vyriausiasis treneris Virginijus Šeškus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)